• Ваш список
    Список порівняння пустий

Понеділок – П'ятниця:

09:00–18:00

Субота, Неділя:

вихідні дні

  • Головна /
  • Новини /
Компанія MiaSole представила найпотужніший у світі тонкоплівковий сонячний модуль
26 Червня 2019

Компанія MiaSole представила найпотужніший у світі тонкоплівковий сонячний модуль

MiaSole FLEX-03W - це легкі та міцні сонячні панелі, що забезпечують потужність до 540 Вт. Вони були розроблені корпорацією MiaSole Hi-Tech, лідером у виробництві тонкоплівкових модулів, елементів та устаткування CIGS, яка також є дочірньою компанією Hanergy Thin Film Power Group. Дана сонячна батарея FLEX-03W - найпотужніша у світі тонкоплівкова модель. Вона забезпечує значну потужність при вазі всього за 5,6 кг, що майже на 10% краще, ніж попередня модель фірми.

Гнучкий сонячний модуль може бути встановлений в будь-якому місці, де б не світило сонце, навіть в місцях, де раніше було неможливо встановити сонячну батарею. FLEX-03W не має обмежень, які є у скляних фотопанелей, які можуть бути встановлені тільки за певних умов, в залежності від типу конструкції або покрівлі будівлі. Надлегкий, високоефективний гнучкий сонячний модуль MiaSole продовжує відкривати нові ринки, створювати нові програми та надавати виробникам нові можливості для проектування виробів, щоб інтегрувати сонячні рішення у свої продукти.

Компанія MiaSole представила найпотужніший у світі тонкоплівковий сонячний модуль

«Наше покращене гнучке надлегке сонячне рішення розширює можливості нового покоління гнучких сонячних технологій, дозволяючи отримувати сонячну енергію всюди, де світить сонце. Наша тонкоплівкова сонячна технологія долає обмеження жорстких скляних панелей, і наші постійні дослідження щодо вдосконалення цієї технології дозволили збільшити вихідну потужність майже на 10%. Наш гнучкий сонячний модуль важить на 85% менше, ніж стандартні скляні панелі, що дозволяє нашим модулям працювати там, де скляні сонячні панелі не можуть», - зазначив віце-президент по глобальному розвитку бізнесу, продажу та маркетингу в MiaSole Майк Ма.

Сонячні модулі FLEX-03W мають ефективність виробництва понад 18%, що у два рази вище, ніж у попередніх поколінь MiaSole. Модулі можуть бути виготовлені в різних розмірах та модифікаціях, щоб відповідати будь-якому застосуванню. Оскільки вони гнучкі та мають товщину всього 1,5 мм, то вони мають високу ударостійкість і стійкість до вітру та сейсмічних впливів.

Такі фотопанелі можна встановлювати на вигнутих і неармованих дахах та інших конструкціях, на транспорті, бетонних дахах, навісах, наметах і куртках, вуличних ліхтарях, водосховищах, стоянках і так далі.

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!

Новини / Дивитись все
Статті / Дивитись все

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердження
Для того, щоб добавити товар до списку бажань, Вам потрібно