• Ваш список
    Список порівняння пустий

Понеділок – П'ятниця:

09:00–18:00

Субота, Неділя:

вихідні дні

Trina Solar представила двосторонні сонячні модулі з ефективністю 20,7%
13 Червня 2019

Trina Solar представила двосторонні сонячні модулі з ефективністю 20,7%

Компанія Trina Solar, провідний світовий постачальник комплексних рішень для сонячної енергетики, нещодавно повідомила про початок серійного виробництва двосторонніх модулів зі скляним покриттям та сонячними елементами типу N за технологією i-TOPCon. Максимальний показник вихідної потужності фронтальної сторони модуля з 144 напіврозмірними елементами i-TOPCon досягає 425 пікових ватів, а максимальна ефективність модуля - 20,7%.

Нові фотоелектричні модулі i-TOPCon оснащуються двосторонніми елементами i-TOPCon типу N з двостороннім коефіцієнтом понад 80%, багатошинною технологією (MBB), подвійним скляним покриттям, а також характеризуються технологіями використання квадратних пластин монокристалічного кремнію, двосторонніх і напіврозмірних елементів. Ці високоефективні системи демонструють знижений температурний коефіцієнт та низький показник світлової деградації (LID), що помітно підвищує фактичну вихідну потужність модулів. Вони також забезпечують вироблення додаткових 5-30% енергії з тильного боку та мають 30-річну гарантію лінійної продуктивності.

Поставлений інститутом Fraunhofer ISE світовий рекорд ефективності невеликих за площею односторонніх елементів TOPCon на рівні 25,8% надихнув інші установи та виробників на дослідження та розробку сонячних елементів з пасівірованими контактами. У 2015 році Ключова державна лабораторія фотоелектричних технологій (SKL PVST) приступила до вивчення двосторонніх елементів TOPCon великої площі, орієнтованих на масове промислове виробництво. Нова розробка отримала назву "i-TOPCon". У 2019 компанії Trina Solar вдалося досягти середнього показника ефективності фронтальної сторони елементів i-TOPCon на рівні понад 23%.

Елементи i-TOPCon оснащуються фронтальними борними емітерами та тильними пасівірованими контактами. Після закінчення проектно-конструкторських робіт в лабораторії SKL PVST нова розробка була запущена в повномасштабне серійне виробництво в цехах компанії Trina Solar в місті Чанчжоу. У травні 2019 року компанія повідомила про досягнення нового світового рекорду ефективності сонячних елементів i-TOPCon з монокристалічного кремнію (c-Si) типу N. На цей раз лабораторії SKL PVST вдалося досягти показника у 24,58%. Цей результат був підтверджений незалежною німецькою організацією ISFH CalTeC для всієї площі елемента (244 см2), включаючи шини.

TSM-NEG15MC.20(II)

TSM-NEG15MC.20(II)

Про компанію Trina Solar

Заснована в 1997 році компанія Trina Solar є провідним світовим постачальником комплексних рішень для сонячної енергетики. Компанія спеціалізується на дослідженнях у сфері фотовольтаїки, виробництві та збуті фотоелектричної продукції, реалізації галузевих проектів, експлуатаційно-технічному обслуговуванні сонячних електростанцій, розробці та продажу розумних допоміжних систем для мікромереж і комбінованих джерел енергії, а також управлінні енергетичними хмарними платформами. У 2018 році Trina Solar представила власний бренд Energy Internet of Things (IoT), а також ініціювала створення Альянсу з промислового розвитку енергетичного Інтернету речей та Центру промислових інновацій нового енергетичного Інтернету речей у співпраці з провідними підприємствами та дослідницькими установами світу. Компанія прагне зберігати за собою статус лідера світової галузі розумної енергетики.

На цьому поки все. Та не забувайте поділитися прочитаним зі своїми друзями!

Новини / Дивитись все
Статті / Дивитись все

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердження
Для того, щоб добавити товар до списку бажань, Вам потрібно